HTML

Linkblog

Te figyelj haver... !

az élet kis dolgai, napi történések. abszolút lényegtelen, senkinek sem fontos események. amolyan amelie poulain-féle apró csodák.

Friss topikok

2007.11.11. 12:22 simon és garfunkel

novemberblog

hiába volt minden eddig, úgy tűnik sosem lesz már kész a doktorim. azért még adok magamnak egy esélyt, november 3dik hetéig egészen pontosan. az a nagyon nagy baj, hogy korlátolt és gerinctelen emberekkel vagyok körülvéve. ennek köszönhetem az eddigieket és az elkövetkezőeket is (pl hogy januártól nincs munkám). de mindegy, majdcsak lesz valami. végülis mindenki iológusokat keres, nemde?

kellemes novemveri nap van egyébként. Márton napjára tekintettel pedig ott sül a liba a sütőben, úgyhogy most még minden kerek és naccerű. a lakást a piruló libacombok illata tölti be és ray charles zenéje. nemrosssz....

Szólj hozzá!

Címkék: doktori márton nap liba


A bejegyzés trackback címe:

https://ameliepoulain.blog.hu/api/trackback/id/tr35225145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása