HTML

Linkblog

Te figyelj haver... !

az élet kis dolgai, napi történések. abszolút lényegtelen, senkinek sem fontos események. amolyan amelie poulain-féle apró csodák.

Friss topikok

2007.11.21. 17:32 simon és garfunkel

autó mentes belváros avagy kolátoltság határok nélkül

    nem akarom elmondani részeltesen hogy kik, milyen fórumokon és hányszor hangoztatták az autómentes belváros jövőképét. arra sem akarok részletes statisztikai adatokat közölni, hogy mennyire túlsúlyos a népesség Magyarországon,meg hogy a mozgásszegény életmód okai és következményei, mert ezeket azt gondolom mindeni tudja. nem akarom minősíteni a városvezetést (megteszi helyettem más), csak éppen azt szeretném ha tudná mindenki, a futás márpedig hasznos dolog. és eléggé népszerű is. ha az ember tavasszal illetve kora ősszel a margit-szigetre vetődik, akkor nem győzi kerülgetni a kocogó, futó és rohanó emberkéket (a kocogó, futó és rohanó emberkék sem győzik kerülgetni a futósávon andalgókat, de ez más tészta). belátom, hogy a futás nem termel pénzben mérhető profitot (vagy legalábbis nem sokat) ellenben esetleg más eseményekkel de azt már végképp nem értem, hogy mi a túróért zavarja egy boldog, esetleg több tíz ezer fős tömeg látványa a városképet. merthát zavarják! erre jutott a mai nap a Fővárosi Közgyűlés városképvédelmi bizottsága. ráadásul nagy összhangban a fideszes elnök és az mszp-s alelnök is. gondolom mindketten fel voltak mentve testnevelésből.  feltenném az adekvát kérdést, ha egy tíz milliós városét nem zavarja, akkor miért zavarja egy 2 milliósét?????????!!!!!!! ez ismét egy jó példa arra hogy az emberi korlátoltság nem ismer határokat. mától ezeket fogom gyűjteni.

1 komment

Címkék: korlátoltság határok nélkül


A bejegyzés trackback címe:

https://ameliepoulain.blog.hu/api/trackback/id/tr94237192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2007.11.21. 18:39:23

Ha nem akadályozzák a forgalmat tőlem futhatnak.
süti beállítások módosítása