HTML

Linkblog

Te figyelj haver... !

az élet kis dolgai, napi történések. abszolút lényegtelen, senkinek sem fontos események. amolyan amelie poulain-féle apró csodák.

Friss topikok

2007.09.21. 17:35 simon és garfunkel

programozott programozó

    az a nagy büdös helyzet, hogy amióta széthullott a "nagy csapat" azóta egyre kevesebb a kocsmázás. ami egy részről persze jó, mert nem iszom el a fizetésem tetemes hányadát, nem fogyasztok rendszresen alkoholt és a többi és a többi, cserébe viszont jóval kevesebb a program. és ráadásul azokat is magamnak kell szerveznem! ez a borzasztó az egészben. ma pl péntek van és én itthon ülök úgy, hogy még halvány dunsztom sincs mit fogunk csinálni ma illetve holnap este. mert azért valljuk be, meg van annak a varázsa mikor beülünk a kocsmába egy esetleg kettő de lehet hogy három korsó sörre a haverokkal.

    közben több dolog is történik, csak épp a doktorim nem halad úgy ahogy én azt szeretném. de majd most hétvégén! az elhatározásom erős, a klaviatúra massziív, felszerelkeztem cikkekkel is itthonra, úgyhogy hasítani fogok, mint nyíl!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ameliepoulain.blog.hu/api/trackback/id/tr71172522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása