HTML

Linkblog

Te figyelj haver... !

az élet kis dolgai, napi történések. abszolút lényegtelen, senkinek sem fontos események. amolyan amelie poulain-féle apró csodák.

Friss topikok

2007.09.04. 19:56 simon és garfunkel

ősz ?

    ez már a második este hogy itthon vagyok és nem máshol programozok. ritka az ilyen, nem is tudom mikor volt utoljára. tilosrádiót hallgatok online aminek eredményeképp egyre kevésbé van kedvem itthon ülni (bár most éppen az estimese megy...). de mára ez marad. talán egy film később, de még meglátom. szívesen megnézném pl a az új Menzel filmet. de lehet hogy majd holnap. ez most kb olyan volt, mint amikor amúltkor megkérdeztük az egyik kolleginát, hogy :
-Ancsa! jössz sörözni?
-Igen. lehet, áá inkább mégsem...

    ezek vannak meg a bárányfelhők. pontosabban azok nincsenek, mert szerencsétlen szomorú őszi idő van. ilyenkor fröccsöt kellene inni, vagy barnasört.
   
    ja! és megjött a fizetés! már nagyon hiányzott. a felét már el is költöttem. a rezsire.

és még valami. nem nagyon tájékozódtam a blog "szolgáltatók" felől, mikor elkezdtem blogolni  de úgy tűnik ismét sikerült beleválasztanom a tutiba. TETŰLASSÚ EZ A BLOG.HU...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ameliepoulain.blog.hu/api/trackback/id/tr4157518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása