HTML

Linkblog

Te figyelj haver... !

az élet kis dolgai, napi történések. abszolút lényegtelen, senkinek sem fontos események. amolyan amelie poulain-féle apró csodák.

Friss topikok

2007.10.21. 21:21 simon és garfunkel

Finisch

HAHHHhhhh....!

egy humorosnak szánt fordulattal akár kezdhetném úgy is hogy én teljesen készen vagyok, a doktorim, meg majdnem. a részletekről nem írok, talán csak majd később, ha elültek az viharok amik bennem tombolnak ezzel kapcsolatban. nem volt egyszerű, bár a múlt idő egyenlőre még nem helyén való, mert még van kb másfél hét a határidőig, ami alatt még bármi megtörténhet. elég egyenlőre annyi, hogy az írás vége felé már úgy éreztem, mintha egy talicska szart tologatnék. végeztem egy nem túl reprezentatív közvéleménykutatást, ami azt az eredményt hozta, hogy hasonszőrű doktorandusz társaim közül is sokan éreznek hasonszőrűképpen. mindenesetre titkon azért remélem, hogy a faecesen kívül azért más is került abba a taligába.

na, ennyi.

Szólj hozzá!

Címkék: szívás doktori


A bejegyzés trackback címe:

https://ameliepoulain.blog.hu/api/trackback/id/tr81203225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása