HTML

Linkblog

Te figyelj haver... !

az élet kis dolgai, napi történések. abszolút lényegtelen, senkinek sem fontos események. amolyan amelie poulain-féle apró csodák.

Friss topikok

2007.08.14. 16:08 simon és garfunkel

uborka szezon



    nagyon az van. már több napja (hete?) nem csinálok semmit. azaz hogy csak lógok a neten és közben arra gondolok, hogy dolgozni kellene. szerencsére a főnökök nyaralnak. akkor lesz gond, amikor hazajönnek :). addig majd alakítok valamit. mindenesetre nem esik ez így jól a pici lelkemnek sem, írni kellene, alkotni! dehát annyi érdekes dolog van a doktrin kívül! mindegy, most elmegyek haza, de előtte még benézek pár antikváriumba. veszek pár könyvet occsón.

igazából ma dolgoztam is egy kicsit: megpróbáltam feliratkozni egy levelezőlistára. kemény egy órámba került. rohadt macerás egy ilyen. nem tudom miért nincs egy rendes fórumuk...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ameliepoulain.blog.hu/api/trackback/id/tr45139899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása