HTML

Linkblog

Te figyelj haver... !

az élet kis dolgai, napi történések. abszolút lényegtelen, senkinek sem fontos események. amolyan amelie poulain-féle apró csodák.

Friss topikok

2007.09.06. 19:25 simon és garfunkel

hideg, hideg, hideg....

    elhiszem, hogy most már hónap-tanilag ősz van, de azért mégiscsak túlzásnak érzem a tartós 10 fokot. és én még nem is olyan régen azt hittem és hirdettem, hogy mediterrán ország lettünk. hát nem. felül kell bírálnom ezt a kijelentésemet. indián nyarat akarok!!! vagy a vénasszonyokét! mindegy de a kettő közül az egyik legyen már!

    ez a hetem agyon van csapva. teljesen. ma talán eljutok egy moziba, de lehet hogy még oda sem. nem volt semmi épkézláb programom eddig, pedig ma már csütörtök van. ellenben pozitív hozadéka is van a dolognak: a héten még nem csúszott le alkohol tartalmú üdítőital a torkomon. majd holnap. meg holnapután! plussssz! tegnap futottam egy jót a szemerkélő eső és a 10 fok dacára. mert megérdemlem.

    rohamléptekkel haladok a doktorimmal is. októberben le KELL adnom, úgyhogy nincs más, csinálni kell. nem akarom elkiabálni, de mostanában mintha a főnököm is engedékenyebb lenne. ez mindenképpen pozitív, mert így munkaidőben tudok/lehet/kell foglalkozni a dologgal, nem a szabadiőmből kell lecsippentenem értékes órákat, amiket sörözéssel is tölthetnék.

    ma Hobo van az oldman's-ben de valahogy nincs hangulatom ahhoz a helyhez. meg fogom nézni, hogy játszik e az Öreg a gödörben, mert ott legalább van hely.

Szólj hozzá!

Címkék: ősz hobo hideg


A bejegyzés trackback címe:

https://ameliepoulain.blog.hu/api/trackback/id/tr95159063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása