HTML

Linkblog

Te figyelj haver... !

az élet kis dolgai, napi történések. abszolút lényegtelen, senkinek sem fontos események. amolyan amelie poulain-féle apró csodák.

Friss topikok

2007.08.31. 15:49 simon és garfunkel

péntek

    egészen egyszerű péntek a mai. mindig is kedveltem az egészen egyszerű péntekeket. amikben nincsen bonyodalom, nincs túl sok izgalom, vagy csavar. pláne nincs benne semmi dráma vagy őrület. szép lassan folydogáló péntek van amiről már így fél négy környékén lehet tudni, hogy véget ér egyszer és halkan elmúlik mint ami nem is volt soha. emléke se marad, mert nincs mire emlékezni, halkan szétpukkan mint egy közepes méretű szappanbuborék. és természetesen az is jó a péntekekben, hogy bennük van egy jól megérdemelt hétvége ígérete is.

    tegnap boros-fröccsös este volt. csak az irsai olivér emléke maradt meg bennem amit a nyakas pincészettől szereztünk be, pedig ittunk még két másikat is. na jó volt még egy csabagyöngye a varga pincészettől, ami az év első bora címet viselte. most hallottam hogy idén ezzel a borral lettek guinness rekorderek, mivelhogy ők készítették el az idei év első borát, megelőzve az eddigi leggyorsabb franciákat. de igazából a fröccs szempontjából, merthogy mi annak ittuk, ez majdnemhogy mindegy. ettünk sajtot is meg patttogatotttt kukoricát is. mint utóbb kiderült Mészi cimborám az összes jelenlevő kispajtást végigtelefonálta, de hogy mi okból, az talán már örökre rejtély marad, mert amikor ő hívott minket akkor mi nem vettük fel, amikor meg mi hívtuk őt akkor meg ő nem.

azért a mai nap sem telik el teljesen feleslegesen. betoltam egy cikket a példának okáért és este megyünk színházba is. Ízek és színek, argentin tangó show. jó lesz. az alkoholtól ma tartózkodom, holnap úgyis pörköltfőzés lesz családi jelleggel, ahol inni KELL.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ameliepoulain.blog.hu/api/trackback/id/tr6153984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása