HTML

Linkblog

Te figyelj haver... !

az élet kis dolgai, napi történések. abszolút lényegtelen, senkinek sem fontos események. amolyan amelie poulain-féle apró csodák.

Friss topikok

2007.09.12. 11:56 simon és garfunkel

betegség


    a helyzet a következő: itthon ülók kardigánban és mackónadrágban és mellettem lassan égig érő halmokba gyűlnek az elhasznált papírzsepkendők. néha "köhintek" egyet-egyet, olyankor úgy érzem, hogy a torkom ki fog szakadni a helyéből. Ezenkívül néha rámtör egy érzés hogy az orrom kb kétszeresére nagyobbodott meg. olyankor megtapogatom, hogy tényleg így van-e és rá kell jönnöm, hogy tényleg. szóval olyan felső légúti izém van mostan, emiatt kényszerszabadságoltam magam erre a hétre. életemben először vagyok táppénzen! nagy szavak ezek. egyébként mindezt valószínűleg múlt hét pénteken sikerült összeszednem, amikor egy jó egyórás futást követően esti sörözést szerveztem egy barátommal és a hideg novemberi jellegű szél meg a szintén hideg tuborg beer betehette a kiskaput. igazából eléggé el tudok ilyenkor keseredni saját érzékeny összeszerelésemen, amikor egész nyáron át sportoltam ergo kitűnő kondíciónak örvendek, valamint rendszeresen fogyasztok zöldség és gyümölcs féléket ergo vitamin ellátottságom is több mint megfelelő, aztán pedig az első őszi szellő ledönt a lábamról.

    Kedves Barátom vasárnap "elhajózott" a távoli Brazíliába, pont tegnap írta meg első rövidke post-ját, bizonyítandó, hogy tényleg ott is van. utazása előtt elbúcsúztattuk jól, ami egy kicsit felemásra sikeredett szerintem. nem igazi búcsúbuli volt, hanem a szokásos szopjuk le jól magunkat mert alkalom van de azért mellesleg búcsúztassunk is, merthát azt is kellene. szal állandó ingajáratban voltam a konyha és a szoba között mert a társaság egyik fele teniszt nézett a eurosporton, a másik fele pedig egymást köpködte (ezt szó szerint kell érteni) a konyhában. Közben Kedves Barátom is lvolt valahol de igazából már nem is emléxem pontosan, hogy hol és kivel. mindegy, ez így alakult. majd két év múlva ha lesz akkor talán másképp lesz.

    most megyek vissza a papírzsebkendőimhez.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ameliepoulain.blog.hu/api/trackback/id/tr54163535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása