HTML

Linkblog

Te figyelj haver... !

az élet kis dolgai, napi történések. abszolút lényegtelen, senkinek sem fontos események. amolyan amelie poulain-féle apró csodák.

Friss topikok

2007.11.28. 15:56 simon és garfunkel

szabadság

    eljött végre ez is! tra-tra-tra-traaaaaaaa! betoltam a doktorimat a titkárságra. most még várok 2-3-4-5 hónapot és meg is védhetem (remélem). ezenkívül még kiderült egy pár dolog:

1, december 31-ig van allasom,
2, van meg 19 nap szabadsagom, amit a leges-legujabb torvenyek értelmében KI KELL vennem.

szeretem az ilyen törvényeket, mert ennek következtében ebben az évben már nem dolgozom. cserébe lehet hogy a jövő évben sem, ha nem találok sürgősen valamit. a biológusokért nem kapkodnak, ha még nem említettem volna és  az őszintét megvallva, ez egy kicsit zavar most.
    szal lett egy csomó időm mindenféle dologgal foglalkozni. főleg olvasni fogok és idén végre nyugodtan fogom intézni a karácsonyi bevásárlást is.
    új hobbit is találtam, gekkókat fogok tartani. a gekkók aranyos állatok, és kevéssel is beérik. tartásuk nem okoz nehézséget, tücsköt-bogarat fogyasztanak és mivel társas állatok, ha többet tartunk belőlük, akkor azon kívül, egy vidám gekkó-falka tulajdonosának érezhetjük magunkat, még állataink sem unják magukat halálra. csak több hím ne kerüljön egy terráriumba, mert akkor megismerhetjük a terror-terráriumát (hehe). bár vélhetőleg gekkó-viadalokból is lehetne némi tőkét kovácsolni, úgyhogy ezt az ötletemet még egy kicsit kiérlelem. persze mindehez először is gekkókra és egy terráriumra lenne szükségem, ami végiénézve a kínálatot nem is olyan olcsó mulatság. de internetem és időm van, úgyhogy már csak szűkösre szabott anyagi kereteim szabhatnak határt fantáziám szárnyalásának. mondjuk ez aztán nagyon... :(

Szólj hozzá!

Címkék: szabadság doktori gekkó


A bejegyzés trackback címe:

https://ameliepoulain.blog.hu/api/trackback/id/tr5245551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása